Litt om kursopplegget

Før kurset:
I klargjøringsprosessen for å finne ut om Lightning Process kurs er noe for deg, kan det være at du ønsker en eller flere samtaler med meg. Om du har spørsmål, så send meg gjerne en e-post (eller SMS hvis du ikke har tilgang til internett) for å avtale et tidspunkt du kan ringe meg. Bruk god tid på å fylle ut søknadsskjemaet, bli sikker på at dette er noe du vil og at det passer inn i alle deler av livet ditt å gjøre det nå.

Selve kurset:  Dag 1
Du lærer å oppdage hvilke faktorer som har holdt deg fast i den onde sirkelen du har havnet i, og som har påvirket livet og helsen din negativt. Det dreier seg ofte om ubevisste “blindsoner”, det vil si begrensninger som vi ikke er klar over. Du vil lære å oppdage og bli bevisst på uhensiktsmessige tankemønstre, og hvordan du kan stoppe disse og erstatte dem med mønstre som er nyttige for deg. På den måten kan du bryte ut av den onde sirkelen og få kontroll over din helse, din selvfølelse og din framtid.

NB! Det er ikke så enkelt som å skille mellom ”negative” og ”positive” tanker! Mange av de som har ME opplever seg selv som veldig optimistiske og positive personer.

Du vil også lære om hvordan kroppen og hjernen din fungerer – både fysisk og psykisk. På slutten av dagen vil du lære de grunnleggende trinnene i den prosessen som skal hjelpe deg til å oppnå endring.

Dag 2 og 3
Vi trener mer på måter å bryte dine godt etablerte reaksjonsmønstre, samt lage og stabilisere nye, mer nyttige mønstre. Gjennom å bruke prosessen blir disse nye mønstrene automatisert, slik at de blir en like selvfølgelig og ubevisst del av deg som de gamle mønstrene var. Målet vårt er å lære deg en teknikk som du kan bruke på alle områder og i alle situasjoner for å leve livet slik du ønsker.

Etter kurset:
Som ved ethvert kurs du deltar på, vil du kun oppnå gode og varige resultater dersom du aktivt bruker det du har lært. En av de grunnleggende ideene i Lightning Process er at du fortest mulig skal bli uavhengig av hjelp fra oss. Vi lærer deg hvordan du blir din egen coach. Det er likevel vanlig å trenge litt veiledning etter at kurset er avsluttet. Jeg tilbyr derfor individuell oppfølging etter behov. Dette er inkludert i kursprisen.

Be the first to comment on "Litt om kursopplegget"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*